Topsælgere

Bach 25 Hybrid plugin kit

Til dig med et større kørselsbehov tilbyder vi en hybrid løsning til Bach 25, så din kabinescooter får det bedste af begge verdener; en støjsvag kraftig elmotor til de mindre ture, og en 4-takts benzin motor til når der skal køres lidt længere. Dette gøres simpelt ved at montere en benzindrevet motor på bagkofangeren, som nemt kan afmonteres igen når den ikke bruges, denne benzinmotor lader batteriet mens du køre, og øger derved batteriets rækkevidde.  

På denne side kan du købe benzinmotoren for sig selv, eller i samlet pakke med vores Bach 25 kabinescooter.

0 anmeldelser
Model/varenr.: FOLY3
28.995,00  m/Moms
( 23.196,00  u/Moms )
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Kabinescooter med hybrid motor

En kabinescooter er et dejligt køretøj, som giver bevægelsesfrihed til folk i alle aldersgrupper. Men for nogen kan den begrænsede rækkevidde en kabinescooter har blive problematisk, hvis man har planer om ofte at køre nogle meget lange ture i kabinescooteren. Her er vores Hybrid plugin kit helt perfekt, da det fjerner problemstillingen med den begrænsede rækkevidde, for med et hybrid plugin kit afhænger rækkevidden kun af om man har benzin på eller ej.

 

Vores hybrid plugin lader batteriet under kørsel

En af de store fordele ved et hybridt køretøj, er at benzinmotoren kan lade batteriet under kørsel. På denne måde risikerer man ikke at batteriet løber tør for strøm under kørsel, da benzinmotoren lader med mere end køretøjet bruger under kørsel. Skulle uheldet alligevel være ude, og batteriet løber tør for strøm, fordi man har glemt at tænde benzinmotoren. Så skal man blot holde ind til siden, tænde benzinmotoren, og vente et par minutter, så er der strøm på igen, og man kan fortsætte sin rejse. Et hybrid plugin kit fjerner altså alle bekymringer der eventuelt kunne være ved at køre et elektrisk køretøj, hvor rækkevidden kan variere afhængig af en række faktorer som vægt, vejr og kørselsunderlag.

 

Nem på- og afmontering

Montering af hybridmotoren kunne ikke være nemmere og mere simpelt end det er.  Motoren monteres på bagkofangeren, og tilsluttes derfra til lader stikket, på denne måde lader benzinmotoren batteriet under kørsel, hvilket forlænger rækkevidden betydeligt. Hvis man senere skal køre en kort tur, kan motoren nemt afmonteres igen, så man spare for at slæbe rundt på den ekstra vægt.