Vi har i sammenarbejde med GF forsikring fået lavet en forsikring til kabinescooter, stor og lille knallerter ejer, som ønsker en billig kasko forsikring eller en stabil ansvars forsikring.

Vi hos Kyle har lavet mange forsikrings skader for vores kunder, for forskellige forsikrings selvskaber. Vores erfaring for dem vi har lavet for GF forsikring har været mere fleksibilitet. Højre udbetaling til kunderne ved tyveri af køretøjet, Hurtig sags behandling i forholdt til andre forsikringsselskaber vi har lavet forsikrings sager på som Codan forsikring, Alm. Brand forsikring, Alka forsikring, ETU forsikring, Top danmark forsikring, Tryg forsikring osv... 

Vores erfaring med priserne på forsikring er at Ansvar påkabinescooter, stor og lille knallerter, ligger ca. på 1000kr rundt regnet ved alle forsikrings selvskaber Vi høre priser lige fra 830kr til 1650kr

Vores erfaring med priserne på forsikring er at Kasko på kabinescooter, stor og lille knallerter hos andre forsikrings selvskaber ligger lige fra 5.300kr til 12.200kr. Sidste eksempel vi har set fra Alm. Brand var 7.500kr. Uhørt højt. Så derfor har vi prøvet at gøre det bedre og billiger for dig at være kabinescooter, stor og lille knallerter ejer.

Hos GF for du Ansvar forsikring for Ca. 975kr og Kasko til Ca. 3675kr

Hvordan får jeg GF/Kyle forsikring ?

Jo det får du ikke ved at ringe til GF ! Men du skal bestille det i gemmen Kyle for at få den rigtige pris.
Du skal udfylde formularen som du finder her Klik her

Priser på forsikringer kan svinge meget fra område man bor i til alder osv... Vi snakker tit med vores kunder og de er rigtig søde til at oplyse os om hvilke forsikringspriser de har opnået ved forskellige forsikringsselvskaber. Vi anbefaler altid at du giver dig god tid til at undersøge markedet og priserne på forsikringer. der findes mange forsikringsselvskaber der ude og det er der jo en grund til.

ETU forsikring: Ansvar 950kr Kasko 2000kr

Alka forsikring: Ansvar 1300kr

 

Tilmelding til GF - forsikring

 

Var denne side nyttig del dette link med dine venner: https://kyle.dk/billig-forsikring-til-kabinescootere-468/