Populära
-100%
Modell: APESHOPLOGO
0 anmeldelser

Giv dit køretøj et kvalitetsstempel ved at montere et klistermærke fra Kyle.dk på dit køretøj. På den måde viser du alle andre du møder, at du køber kvalitets reservedele og udstyr hos Kyle.dk.

 

0,00  Incl. Moms
( 0,00  Excl. Moms )
24,95  Incl. Moms
Du sparar: 24,95
lager: inte i lager
Modell: AS01263
0 anmeldelser

Bogen indeholder næsten kun billeder og det teksts som er i bogen er på tysk.

 

Som en søster til "Hornet" (Vespa) præsenterede den italienske producent Piaggio i 1947, før den trehjulet transportør "Bee" (Ape). Opstod i berøvelse af efterkrigstiden, Ape er den sidste overlevende af en nu uddød race af bil. Og ikke uden grund: ingen anden trehjulet cykel blev ofte bygget i verden i dag. At denne abe engang tage årtier at erobre verden og bør være en myte, kunne ingen forestille sig. Den Ape trodser enhver Zeitgeist, er unik og har et særpræg.
Efter hans bestsellere på Vespa Günther Uhlig den hidtil uretfærdigt overset Ape dedikeret. I denne bog fortæller han succeshistorien om aben fra begyndelsen til nutiden og optræder med exceptionelle billeder og en masse baggrundsviden gennem hele modellen historie siden 1947, deres hverdag og scenen omkring sidevognsmotorcykel belastning.


Dr. Günther Uhlig, forfatter til adskillige eventyr rapporter og foto essays, er lige så velkendt som en dygtig kirurg med en skalpel og skruenøgle. Hans kærlighed er for tohjulede køretøjer af alle slags og Middelhavet liv.

 

Producent: KMP italiana

Piaggio APE 150 AC4T

250,00  Incl. Moms
( 200,00  Excl. Moms )
399,00  Incl. Moms
Du sparar: 149,00
lager: Levereringstid 10-12 dag(ar).