Topsælgere

Vi har prismatch på det fulde sortiment!

Kyle.dk vil gerne sikre, at du får den bedste pris på markedet. Vi udfører løbende pris-kontrol, hos vores konkurrenter, for at sikre, at vores pris er attraktiv og lav. Dette kalder vi Prismatch. Prismatch gælder på hele sortimentet, dog skal varen være af samme mærke, model, kvalitet, størrelse, farve mv.

 

BETINGELSER

Prismatch gælder, når man sammenligner priser på Kyle.dk med danske WEB-butikker (dvs. med dansk CVR-nummer og lager). Varen skal være på lager og til levering inden for 1-3 dage.

Prismatch gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg som slag-, kø- og åbningstilbud, eller i begrænset antal, ligesom Prismatch ikke gælder for specialfremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser.

Når vi sammenligner priser med konkurrenterne, medregnes evt. fragt, kort- og ekspeditionsgebyr.  

Endvidere tager vi forbehold for trykfejl hos konkurrenterne. Forbrugerens ufravigelige rettigheder efter lovgivningen berøres ikke af Prismatch, f.eks. i forhold til reklamationer.

 

SÅDAN GØR DU

Inden du bestiller, skal du trykke på knappen ”Prismatch” som du finder under ”køb” knappen på de enkelte varer. Her vil du blive bedt om at udfylde Navn på den konkurrent, der sælger varen billigere, samt pris og link til varen hos konkurrenten.

I langt de fleste tilfælde retter vi blot prisen på varen, så alle får glæde at den lavere pris. I enkelte tilfælde kontakter vi dig og aftaler nærmere, hvordan du køber varen til nedsat pris. I begge tilfælde kontakter vi dig.     

Har du spørgsmål til prismatch, kan du altid kontakte os på Info@kyle.dk