Aflastning til gashåndtag

95,00  m/Moms
( 76,00  u/Moms )

Denne plastik aflastning til gashåndtaget hjælper til at man ikke får ondt i hånden, når man skal vride gashåndtaget imens man kører. Den er utrolig behagelig at køre med og specielt når man er ude på en længere køretur i Ape´n. Forhindrer at hånden sover. Let at montere.

Model/varenr.: 82427
Vægt: 0,2 kg
Lager: På lager
29/03/2015

Efter at have brugt den i 2 dage. Må jeg allerede indrømme at den er uundværlig. Hold da op den skåner mit håndled meget. Jeg plejer at skifte stilling med min hånd på gas håndtaget flere gange når jeg er ude at køre en længer tur. Med aflastningen monteret på gas håndtaget behøver jeg nu ikke skifte stilling eller flytte hånden. Min hånd hviler bare på gas håndtaget. TAK apeshop fordi i rådet mig til at købe dette håndtag sammen med det nye køretøj fra jer. selv om jeg ikke var helt vild med ideen til at starte med. Jo og den Ape 50 jeg købte hos jer køre også bare helt fantastik. Jeg kan varmt anbefale både køb af køretøj og dette håndtag til alle andre. Mvh Jørn

01/09/2016

Lille investering - stor værdi. Det er et rigtig godt hjælpemiddel mod ømme håndled på lange ture. Kan kun anbefale denne aflastning. Vh. Torben.

Tilføj anmeldelse: