Heating system Kit. Polini/Malossi/Gianelli

4.495,00  m/Moms
( 3.596,00  u/Moms )

Heating system komplet alt du skal bruge er med.

Virkning: Dette varme system til Ape 50 er et super godt system til prisen, det virker ved at varmen fra udstødningen varmer luften, som derefter blæses ind i kabinen af en el motor, det hele kan justeres inde fra kabinen i mens man er ude og køre. Der er en slange med luft, der går op i forruden og hurtigt kan afise forruden når det er vinter, og så er der at luftudtag under sædet, som sender varm luft ud ved fødderne og kan varme hele kabinen op. Blæser hastigheden kan justeres på en skrue knap.

Tip: Når du montere dette kit er det en god ide at bruge noget udstødningspasta, til at lukke tæt med, når man montere beslaget omkring udstødningen.

Model/varenr.: 15198PO
Vægt: 5 kg
Lager: 1 stk tilbage på lager

Logo for Pris Match    Set billigere ?

Heating system komplet, alt du skal bruge er med.

Virkning: Dette varmesystem til Ape 50 er et super godt system til prisen, det virker ved at varmen fra udstødningen varmer luften, som derefter blæses ind i kabinen af en elmotor, det hele kan justeres inde fra kabinen, imens man er ude at køre. Der er en slange med luft, der går op i forruden og hurtigt kan afise forruden når det er vinter, og så er der et luft udtag under sædet, som sender varm luft ud ved fødderne og kan varme hele kabinen op. Blæser hastigheden kan indstilles på en drejeknap.

Montering: dette kit monteres på Polini/Malossi/Gianelli udstødning. Der medfølger EL motor - reguleringsknap til kabinen - slanger - varmebeslag for udstødning - spændebånd - Ledning - varmekasse.

Tip: Når du monterer dette kit, er det en god ide at bruge noget udstødningspasta, til at lukke tæt med, når man monterer beslaget omkring udstødningen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: